Noticies

– A la Veu del Baix Matarranya estem de canvis tècnics, degut a la progressiva substitució dels nostres equips d’emissió antics, del voltant del any 2000.

-Per això us agraïm la vostra fidelitat, tot i que encara no puguem donar-vos la qualitat d’àudio que us mereixeu..

 

-Recordeu, que des de l’any 2014 hem canviat la nostra freqüència de sintonització al 107.6 de la FM, ja que és la freqüència de la banda de la FM que tenim assignada pel regulador oficial de Telecomunicacions.

– Ja emitim per Internet per a que los nostres amics oients que no estan al costat de nosaltres, puguin gaudir dels programes i notícies de la seua terra.
 
 
És fàcil escoltar la nostra emissió online, mitjançant el reproductor botó «PLAY» integrat al nostre web, o mitjançant l’enllaç que podràs enganxar en el teu reproductor, per reproduir-com una emissió en línia.
 

– Pots també accedir a alguns dels nostres programes ja emesos. A la secció d’aquesta web «ARXIU PROGRAMACIÓ LVBM» trobaràs diverses sub-categories, on es guardaran periòdicament els àudios dels programes gravats cada setmana, o quan siguin emesos.

– Si tens curiositat per algun programa i no el trobes, pregunta’ns mitjançant el nostre e-mail de contacte.

– També podràs consultar el llistat actual de programació setmanal, a la secció de ARXIU DE PROGRAMACIÓ, i la pestanya «GRAELLA DE PROGRAMACIÓ ACTUAL».

 

 

*** RECORDA LA NOSTRA MARATÓ DE RÀDIO DE LA VEU DEL BAIX MATARRANYA. AGENDALA !!!

EMISSIÓ: EL PRIMER CAP DE SETMANA DE CADA AGOST (CADA ANY)

DE LES 9 DEL MATÍ A LES TANTES !!

CONECTA’T, T’ESPEREM !!

 

La Marató de Ràdio és una emissió de més de 10 hores de ràdio en directe, feta pels nostres col·laboradors i amics a on et podràs trobar: entrevistes, debats, música, poesia, festes de les nostres Viles i moltes més coses.

Para l’orella o bé escolta-mos on-line desde ací !!