Arxiu programació LVBM

~ En construcció: Poc a poc anirém afegint la taula de programes ~

 

Aquest any 2016 complim 15 anys d’emissió a la Ràdio LA VEU DEL BAIX MATARRANYA. Per això, col·laboradors i socis de la nostra Associació Cultural estem molt contents de l’acollida de la nostra Ràdio i programes pel nostre públic oient.

.
Com a pilar fonamental de la nostra ràdio, hi ha el valor del servei a la nostra comunitat. La nostra comunitat de veïns de la nostra estimada Fabara i els nostres pobles més propers de la zona del Baix Matarranya i la nostra Comarca del Baix Aragó – Casp / Baix Aragó Històric, així com qualsevol tema relacionat amb la nostra Comunitat Autònoma que és Aragó, o les veïnes com és Catalunya.

Per poder complir amb els nostres valors i donar servei i informació als nostres oients, hem posat en marxa a la nostra web de la Ràdio, la possibilitat d’escoltar algun dels nostres programes “en diferit”, o com se li denomina actualment a aquesta tècnica: ” PODCASTS “de LA VEU.

L’ús i funcionament és molt senzill, simplement cal navegar per aquesta secció i buscar en el llistat de programes el qual ens interessi escoltar.

Hi ha una barra negra amb un botó triangular que és el que comença la reproducció de l’àudio, així com una barra blanca de desplaçament per al control del volum de l’àudio a la dreta d’aquesta barra negra.

NOTA: De vegades el reproductor d’àudio és “una mica romancer” i costa que soni l’àudio per problemes amb el servidor i la descàrrega de l’àudio ..

 

> Hi ha dues opcions avançades, que trobarà just sota la barra negra:

– Pot obrir la finestra del reproductor en una finestra nova part, prement en el text ressaltat en anglès “Play in a new window”.

– Es pot descarregar en el seu ordinador l’àudio que està escoltant en aquest moment, prement en el text ressaltat en anglès “Download”.

 

>> Anem a explicar diversos trucs per a la navegació i per poder trobar millor els programes:

– S’accedeix al llistat complet de programes fent clic sobre el text “ARXIU DE PROGRAMES EMESSOS“. S’accedeix a la pàgina on es llisten TOTS els programes publicats barrejats (de quansevol autor), pero ordenats per data de la puixada al servidor.

– Si només es vol visualitzar un llistat amb únicament un sol tipus de programa de ràdio, hem de buscar un dels programes d’aquest autor desitjat, i al peu d’aquest primer programa trovat apareix una etiqueta ressaltada, per exemple: “Arxiu d’àudios dels programes emessos – EL MAGAZINE
Si es punxa sobre aquest text ressaltat que és una etiqueta, es llistaran tots els àudios associats a aquesta etiqueta, és a dir, s’obrirà una finestra i només es presentaran tots els àudios d’aquest programa. Recordeu que potser hi ha diverses pàgines que visitar, perquè en una sola pàgina vista poden no cabre ..

Esperem que amb aquestes instruccions els sigui més fàcil localitzar els àudios del programa que més els agrada de la nostra Ràdio, LA VEU DEL BAIX MATARRANYA!
Gràcies per escoltar-nos!

~L’equip de LA VEU~

ARXIU DE PROGRAMES EMESSOS - LVBM

2016 – LA MARATÓ DE RADIO DE LVBM – XV HISTÒRIES DEL RIU – 6 d’Agost de 2016

http://laveudelbaixmatarranya.es/wp-content/uploads/2016/08/MARATON-2016.mp3Podcast: Play in new window | Download (Duration: 12:06:14 — 664.9MB)Subscribe: iTunes | Android | RSSLA MARATÓ DE RADIO DE LA VEU DEL BAIX MATARRANYA 6 de Agost de 2016 – LES XV HISTÒRIES DEL RIU ** 15è ANIVERSARI DE LA NOSTRA RÀDIO LA VEU DEL BAIX MATARRANYA ** Frequència del Dial: 107.6 FM Emisió(…)

2016 – EL MAGAZINE de Elías emès el dia 5 de Març

http://laveudelbaixmatarranya.es/wp-content/uploads/2016/03/2016.03.05-Magazine1.mp3Podcast: Play in new window | Download (Duration: 3:04:24 — 126.6MB)Subscribe: iTunes | Android | RSSMAGAZIN 5 de març de 2016 15è ANIVERSARI DE LA NOSTRA RÀDIO LA VEU DEL BAIX MATARRANYA. 107.6 FM.FAVARA (Saragossa) Pots escoltar-nos per internet anant a (google/la veu del baix matarranya). Tel. 976 635 263   11- 11:55.- Efemèrides /(…)