Sobre Nosaltres

La Veu del Baix Matarranya és una Associació Cultural  sense ànim de lucre dedicada a la promoció de la ràdio de servei públic a la localitat de Fabara (Saragossa), i qualsevol població de la nostra Comarca.

Oferim la possibilitat de crear i produir lo seu propi programa de ràdio a qualsevol persona o entitat que tingui voluntat de provar l’experiència radiofònica durant un temps, prestant los mitjans i la guia dels nostres tècnics per a l’èxit del seu programa, al nostre estudi de Fabara, o des de casa (pre-gravat), seguint les indicacions dels nostres tècnics.

Oferim als nostres oients de la Comarca una programació musical molt variada (automatitzada) durant la setmana, i els caps de setmana, els dissabtes al matí a partir de les 11 H. tenim:

– Lo programa d’Elías El Magazine, amb repàs a notícies d’actualitat locals, nacionals i internacionals, entrevistes en directe i a personatges importants per telèfon, música clàssica, xerrades de temes de salut, informàtica .. etc. Super agradable i interessant.

Elías és un » super-monstre » de la ràdio !

– Després, a partir de les 14 H. tenim al nostre amic Paco comentan  la Política Nacional i Internacional, i altres temes sempre baix la seua peculiar manera de veure la realitat. Creiem que  és un programa únic en la seua espècie ..

Us animem a provar d’escoltar·lo algun dia, segur que no us deixa indiferents !

Regularment es produeixen diversos programes de la més variada índole, amb diferents conductors de el programa, o DJ’s.

Consulta la nostra emissió, el nostre Facebook, Grup del Face, Instagram o aquesta web per conèixer aquests programes d’emissió limitada que anem creant periòdicament..